Foto’s

Route en weersvoorspelling

Weeronline.nl - Meer weer in Amersfoort

 

Dag 4 (5 juni 2015)– De intocht

Beste wandelende Dubbelsterretjes, ouders, leraren en begeleiders,

You did it! Congratulations, you’ve finished the 32nd A4D.

De dag van de intocht wordt gekenmerkt door de tropische Start met een temperatuur van 30oC, de dreiging van zwaar weer in de loop van de avond en een fikse onweersbui aan het einde. Met een aangepaste route en onder luid geroffel en gerommel zijn alle Dubbelsterretjes, juf Carla, meesters Jeffrey en Martijn en alle begeleidende ouders ook deze laatste dag weer veilig over de finish gekomen. Ondanks het feit dat een hevige onweersbui abrupt een einde maakte aan de intocht kunnen we met z’n allen terugkijken op een geslaagd evenement. Met complimenten voor de organisatie van de A4D Hoogland, alle ouders, leraren en natuurlijk voor jullie zelf. Goed gedaan hoor en tot volgend jaar bij 33ste A4D.

Met sportieve groeten,
De Sportcommissie

 

We cannot display this gallery

 

 

Dag 3 (4 juni 2015)

Het was weer een gezellige wandelavond. Met een felle zon, 22oC en vol enthousiasme trok de stoet inclusief de Dubbelsterretjes vandaag door Kattenbroek, Zielhorst en Schothorst. Het team van begeleiders, juf Marianne en meesters Jeffrey en Martijn hadden er ook duidelijk zin in. Goed gedaan hoor! En oh ja…. bedankt JUMBO voor de lekkere ijsjes!!

We cannot display this gallery

 

 

 

Dag 2 (3 juni 2015)

Met een lekker zonnetje en 18o C is vandaag ideaal wandelweer. Jimmi en Wesley van groep 3 hebben nog net even tijd voor een interviewtje en de bovenbouw doet in het fluitconcert bij het tunneltje niet onder voor de concurrentie. Kijk even mee voor een korte impressie van dag 2 van de Avondvierdaagse …

We cannot display this gallery

 

 

Dag 1 (2 juni 2015)
Onder de deskundige begeleiding van juf Marianne, meesters Jeffrey en Martijn en vele ouders zijn alle wandelaars van de Dubbelster fris en vol enthousiasme van start gegaan voor de 32ste Avondvierdaagse van Hoogland. Heel veel succes en zet ‘m op Dubbelster!

Met sportieve groeten van de Sportcommissie

We cannot display this gallery

Dorpsloop 2015

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
Meisjes groep 3
IF
IF
Jongens groep 4
IF
IF
IF
IF
IF

De Dubbelster is super trots op de running team! Alle deelnemende kinderen hebben de run uitgelopen, ontzettend knap! Uit deze groep fantastische jonge deelnemers hebben zelfs twee lopers een podiumplek kunnen bemachtigen.
Raymond uit groep 4 werd 1ste bij de jongens en Merel uit groep 5 werd 3de bij de meisjes

 

Kerstdiner

Het was fantastisch om te zien hoe de school, prachtig omgetoverd in kerstsfeer, ‘s avonds bezocht werd door alle leerlingen. Wat hadden veel ouders en leerlingen zich ingezet om er een fijn samenzijn van te maken. De sfeer was ontspannen en leerkrachten en leerlingen van het samenzijn en het lekkere eten. In de kuil was het als altijd erg gezellig, ouders konden onder het genot van een hapje en een drankje meegenieten van de gezellige sfeer in school. Op de website kunt u de foto’s zien van het prachtige kerstfeest.

We cannot display this gallery

 

Kerstviering 2014

Op woensdagochtend 17 december was het zover! Alle kinderen van De Dubbelster ontmoetten elkaar in de kuil. We spraken onder andere over de betekenis van kerstmis. Van 9.00 tot 10 uur hebben we “met elkaar en voor elkaar” gezongen. Alle groepen lieten om de beurt mooie Engelse liederen horen. Kinderen van de bovenbouw spraken mooie wensen uit. We gaven aan elkaar een klein kerstpresentje (een vinger led lampje) waar een wens in het Engels aan vast was gemaakt:

 

We wish you a new year
full of warmth, light
and happiness.

Het team van “De Dubbelster”.

 

Het was een sfeervol samenzijn waar we met genoegen op terug kijken.
Wat kunnen kinderen toch recht uit hun hart spreken en zingen!
Wilt u foto’s zien van dit samenzijn….. kijk op de website!

 

We cannot display this gallery
Sinterklaasviering 2014
Voorstelling van de Beren, groep 5 en groep 7
Opening project 'groente en fruit'