Foto’s

Dorpsloop 2015

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
Meisjes groep 3
IF
IF
Jongens groep 4
IF
IF
IF
IF
IF

De Dubbelster is super trots op de running team! Alle deelnemende kinderen hebben de run uitgelopen, ontzettend knap! Uit deze groep fantastische jonge deelnemers hebben zelfs twee lopers een podiumplek kunnen bemachtigen.
Raymond uit groep 4 werd 1ste bij de jongens en Merel uit groep 5 werd 3de bij de meisjes

 

Kerstdiner

Het was fantastisch om te zien hoe de school, prachtig omgetoverd in kerstsfeer, ‘s avonds bezocht werd door alle leerlingen. Wat hadden veel ouders en leerlingen zich ingezet om er een fijn samenzijn van te maken. De sfeer was ontspannen en leerkrachten en leerlingen van het samenzijn en het lekkere eten. In de kuil was het als altijd erg gezellig, ouders konden onder het genot van een hapje en een drankje meegenieten van de gezellige sfeer in school. Op de website kunt u de foto’s zien van het prachtige kerstfeest.

We cannot display this gallery

 

Kerstviering 2014

Op woensdagochtend 17 december was het zover! Alle kinderen van De Dubbelster ontmoetten elkaar in de kuil. We spraken onder andere over de betekenis van kerstmis. Van 9.00 tot 10 uur hebben we “met elkaar en voor elkaar” gezongen. Alle groepen lieten om de beurt mooie Engelse liederen horen. Kinderen van de bovenbouw spraken mooie wensen uit. We gaven aan elkaar een klein kerstpresentje (een vinger led lampje) waar een wens in het Engels aan vast was gemaakt:

 

We wish you a new year
full of warmth, light
and happiness.

Het team van “De Dubbelster”.

 

Het was een sfeervol samenzijn waar we met genoegen op terug kijken.
Wat kunnen kinderen toch recht uit hun hart spreken en zingen!
Wilt u foto’s zien van dit samenzijn….. kijk op de website!

 

We cannot display this gallery
Sinterklaasviering 2014
Voorstelling van de Beren, groep 5 en groep 7
Opening project 'groente en fruit'